Novinky

 

        Voskové šnúrky 1 mm

 

         

      

 

 

      Ukončenia

 

          

 

   

TOVAR V AKCII - 30%

naša cena 0,50 €
vypredané
naša cena 0,98 €
skladom
naša cena 0,35 €
vypredané

KONTAKTY

NAJ KORÁLKY s.r.o.
Kadnárova 85
831 06 Bratislava
tel: +421 902 696 898
napíšte nám
sídlo kamenného obchodu:
OD Slimák, Hálkova 1, 831 03 Bratislava

Ochrana osobných údajov

NAJ KORÁLKY s.r.o.  ako prevádzkovateľ internetovej stránky  a obchodu www.najkoralky.sk sa zaväzuje  zaobchádzať s osobnými údajmi a informáciami dôverne a  ich chrániť  pred prípadným zneužitím. Osobné údaje nebudú poskytnuté v akejkoľvek podobe tretej strarane.

Osobné údaje budú použité na:

  • Vystavenie daňového dokladu  - faktúry v zmysle zákona č. 222/2004 Z.z. o DPH, § 71 ods.2 písm. b.)
  • Doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.
  • Potvrdenia objednávky, platby za tovar , dodanie objednaného tovaru
  • Evidencia zákazníkov na účely vedenia ich užívateľských účtov na stránkach www.najkoralky.sk
  • Evidencia zákazníckych objednávok pre riešenie prípadných reklamácií
  • Zasielanie informačných elektronických správ

Osobné údaje budú podľa zákona prísne zabezpečené a použité výhradne pri komunikácii medzi predávajúcim a kupujúcim. Spracovanie a nakladanie s osobnými údajmi prebieha v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č.122/2013 Z.z.

V prípade registrácie nám dávate súhlas k tomu, aby sme Vaše osobné údaje podľa zákona spracovávali a používali ich pri komunikácii s Vami.

Tento súhlas môžete kedykoľvek písomne ukončiť.

V prípade registrácie nám dávate automaticky súhlas k tomu, aby sme Vaše osobné údaje podľa zákona spracovávali a používali ich ku komunikácii s Vami. Tento súhlas môžete kedykoľvek písomne ukončiť.